InaTherapy home
Ina Therapy contact

TESTIMONIALE

La Ina Therapy ne-am regasit speranta;am inceput sa visam,sa speram ca Andi va recupera timpul pierdut , iar rezultatele nu au intarziat sa apara.Multumim Mioara,Daniel, Madalina pentru profesionalismul de care dati dovada zi de zi.Multumim pentru grija voastra!!!
Andi's Mom
Irina avea un 1 an si 8 luni cand am inceput aici kineto. Copil hipoton, nu statea nici in sezut. In doua luni Mioara a facut-o sa stea independent in sezut, apoi sa se ridice singura in sezut. Cu timpul, sa se ridice in picioare, apoi a invatat-o sa paseasca... La 4 ani Irina mea a facut independent primii pasi. Sapte pasi! Fetita mea merge acum (6 ani) aproape normal datorita Mioarei. A fost singurul kinetoterapeut cu care Irina a acceptat sa lucreze si a lucrat asa cum trebuie! (din 8 pe care i-am incercat) Multumim enorm, Mioara! Multumim, dna dr Robanesc! Multumim, Ina Therapy!!!
Raluca, mama de Irina-Anastasia
Desi am inceput terapia in urma cu numai 3 luni,progresele sunt uimitoare.Cu Daniel am obtinut rezultate foarte bune.Atmosfera este una prietenoasa ajutand copilul sa se simta indragit si in siguranta.Toti terapeutii sunt un model de profesionalism,perseverenta,daruire si permanent orientati spre binele copilului.MULTUMIM!
Recomand cu incredere!
Leoveanu Rodica
Facem kinetoterapie de 4 luni si sunt foarte multumita de rezultate. Cabinetul are o echipa formata din personal bine calificat, incepand de la doamna doctor Robanescu si terminand cu terapeutii. De fiecare data cand venim aici ne simtim ca acasa, iar pentru noi a fost o mare descoperire acest cabinet. Fiecare zi pe care o petrecem alaturi de Madalina ne duce mai aproape de obiectivul final: sa alergam si sa ne zbenguim.
Irina, mamica de bebe Theodora
Eu lucrez cu Madalina, de aproximativ un an. Sunt super multumita, lucreaza cu daruire si cu suflet pentru orice copil pe care il trateaza. Tot personalul si serviciile acestui cabinet sunt minunate.
Nicoleta Neacsu
"noi am facut recuperare cu dumneaei [n.r. Dr. Ligia Robanescu] cand eram la Obregia si asa am facut cunostinta cu metoda Bobath, pentru ca pana atunci facusem recuperare la Iasi, la spitalul de copii, iar Sebi fusese pus sa mearga cu cadrul, ceea era o mare gresela, spunea dansa, pentru ca sarisem toti pasii intermediari [...] Cand m-am intors in Iasi n-am mai avut curaj sa fac recuperare la spitalul de copii si am gasit un centru privat unde [...] a facut kineto si acolo a reusit primii pasi singur."
magda2010
Noi am facut recuperare acolo 4 ani,dar am fost ambulatoriu tot timpul pt ca stau oarecum aproape.Pot spune ca am fost foarte multumita,copilul a recuperat bine desi initial mi s-a zis la un alt centru ca va fi o leguma toata viata.Copii sunt tratati foarte bine,parintii la fel,eu zic sa incerci.
bebeaca
Trimite testimonial
Numele: 
Testimonial: 
Intrebare de securitate:  Cate zile sunt intr-o saptamana (raspundeti in litere, de ex "sapte")
Raspuns la intrebarea de securitate: