InaTherapy home
Ina Therapy contact

TESTIMONIALE


Desi am inceput terapia in urma cu numai 3 luni,progresele sunt uimitoare.Cu Daniel am obtinut rezultate foarte bune.Atmosfera este una prietenoasa ajutand copilul sa se simta indragit si in siguranta.Toti terapeutii sunt un model de profesionalism,perseverenta,daruire si permanent orientati spre binele copilului.MULTUMIM!
Recomand cu incredere!
 Leoveanu Rodica

Facem kinetoterapie de 4 luni si sunt foarte multumita de rezultate. Cabinetul are o echipa formata din personal bine calificat, incepand de la doamna doctor Robanescu si terminand cu terapeutii. De fiecare data cand venim aici ne simtim ca acasa, iar pentru noi a fost o mare descoperire acest cabinet. Fiecare zi pe care o petrecem alaturi de Madalina ne duce mai aproape de obiectivul final: sa alergam si sa ne zbenguim.
 Irina, mamica de bebe Theodora

Eu lucrez cu Madalina, de aproximativ un an. Sunt super multumita, lucreaza cu daruire si cu suflet pentru orice copil pe care il trateaza. Tot personalul si serviciile acestui cabinet sunt minunate.
 Nicoleta Neacsu

"noi am facut recuperare cu dumneaei [n.r. Dr. Ligia Robanescu] cand eram la Obregia si asa am facut cunostinta cu metoda Bobath, pentru ca pana atunci facusem recuperare la Iasi, la spitalul de copii, iar Sebi fusese pus sa mearga cu cadrul, ceea era o mare gresela, spunea dansa, pentru ca sarisem toti pasii intermediari [...] Cand m-am intors in Iasi n-am mai avut curaj sa fac recuperare la spitalul de copii si am gasit un centru privat unde [...] a facut kineto si acolo a reusit primii pasi singur."
 magda2010

Noi am facut recuperare acolo 4 ani,dar am fost ambulatoriu tot timpul pt ca stau oarecum aproape.Pot spune ca am fost foarte multumita,copilul a recuperat bine desi initial mi s-a zis la un alt centru ca va fi o leguma toata viata.Copii sunt tratati foarte bine,parintii la fel,eu zic sa incerci.
 bebeaca